Meer resultaten voor dirk visser advocaat

 
 
dirk visser advocaat
Succesje Martin Garrix bij Hof van Discipline: nog een waarschuwing voor advocaat Advocatie.
Slechts een van hen, Paul Kreijger, kreeg eind juni 2017 een waarschuwing wegens het inbrengen van de confraternele correspondentie, ook al was de klacht hierover voor alle drie de betrokken advocaten gegrond. Garrix wilde dat ook advocaat Dirk Visser hiervoor een tuchtmaatregel zou krijgen, en ook vanwege onduidelijkheid over diens exacte rol rond een conclusie van dupliek in de hoofdprocedure.
incasso online incasso dirk visser advocaat.
Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood artikelen 3voor12. Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood. Jurist pleit voor downloadverbod en afschaffing Thuiskopieheffing.
Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood artikelen 3voor12.
Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood. Jurist pleit voor downloadverbod en afschaffing Thuiskopieheffing. 18 november 2009, Atze de Vrieze. U bent hier.: Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood.
Dirk Visser Universiteit Leiden.
31 71 527 7888 E-mail. Dirk Visser is sinds 2003 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht als hoogleraar intellectuele eigendomsrecht. Hij is tevens advocaat bij Visser Schaap Kreijger te Amsterdam. Meer informatie over Dirk Visser. Kennisclips intellectuele eigendom.
Advocaten Visser Schaap Kreijger.
Advocaat sinds 1988, gespecialiseerd in het mediarecht, auteursrecht, portretrecht, merken en modellenrecht, reclamerecht en het recht met betrekking tot oneerlijke handelspraktijken en kansspelen. 31 6 21 53 13 47. Advocaat sinds 1997, gespecialiseerd in Europees recht, mededingingsrecht, oneerlijke handelspraktijken, bestuursrecht, telecommunicatierecht, mediarecht, auteursrecht, privacyrecht, reclamerecht, franchise en distributie.
Dirk Visser, auteur op Mr. Online.
Bekijk PDF laatste nummer. Dirk Visser is advocaat bij Visser Schaap Kreijger en hoogleraar intellectueel eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. IE Nieuws Rode Louboutin-zool: geen vorm, wel een merk? 12 juni 2018. In de zaak over de rode zool van de schoenen van Louboutin die door schoenenketen Van Haren werd nagemaakt heeft het HvJ EU op 12 juni 2018 geoordeeld dat de kleur van een zool geen vorm is in.
Dirk Visser als deskundige bij De Rijdende Rechter Universiteit Leiden.
De aflevering van De Rijdende Rechter Dirk Visser in beeld vanaf 2436: stond in het teken van Jetty Kuiper, die tien jaar geleden een foto van een beschuit met muisjes op haar website plaatste. Toen zij jaren later een e-mail ontving van de advocaat van het Belgische bedrijf Permission Machine, schrok ze zich rot.
Dirk Visser Visser Schaap Kreijger.
Hoogleraar intellectuele eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. Home Advocaten Dirk Visser. Dirk Visser is een zeer ervaren advocaat werkzaam op het gehele gebied van de intellectuele eigendom. Hij adviseert en procedeert over merken, bescherming van vormgeving, databanken, portretten en vooral over auteursrecht.

Contacteer ons