Meer resultaten voor dirk visser advocaat

 
 
dirk visser advocaat
Auteursrechtdebat IE-Forum.nl Dirk Visser Downloadverbod YouTube.
En Dirk Visser, hoogleraar en advocaat, is zoals altijd weer scherp van de snede. Mark Egeler, advocaat en muzikant, ziet ook wel in dat het auteursrecht niet alles zaligmakend is. Martin Senftleben, hoogleraar en advocaat, maakt weer eens pijnlijk duidelijk hoe de vork in de steel zit.
Dirk Visser als deskundige bij De Rijdende Rechter Universiteit Leiden.
De aflevering van De Rijdende Rechter Dirk Visser in beeld vanaf 2436: stond in het teken van Jetty Kuiper, die tien jaar geleden een foto van een beschuit met muisjes op haar website plaatste. Toen zij jaren later een e-mail ontving van de advocaat van het Belgische bedrijf Permission Machine, schrok ze zich rot.
Dirk Visser Universiteit Leiden.
31 71 527 7888 E-mail. Dirk Visser is sinds 2003 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht als hoogleraar intellectuele eigendomsrecht. Hij is tevens advocaat bij Visser Schaap Kreijger te Amsterdam. Meer informatie over Dirk Visser. Kennisclips intellectuele eigendom.
Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood artikelen 3voor12.
Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood. Jurist pleit voor downloadverbod en afschaffing Thuiskopieheffing. 18 november 2009, Atze de Vrieze. U bent hier.: Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood.
Dirk Visser, auteur op Mr. Online.
Meesters van de week. Dirk Visser is advocaat bij Visser Schaap Kreijger en hoogleraar intellectueel eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. Geen modelrecht op techniek. 22 maart 2018. Modelrecht is niet mogelijk voor de uiterlijke kenmerken van een voortbrengsel die uitsluitend door de technische functie worden bepaald, aldus artikel 8 lid 1 van de EU-modellenverordening.
Dirk Visser Visser Schaap Kreijger.
Hoogleraar intellectuele eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. Home Advocaten Dirk Visser. Dirk Visser is een zeer ervaren advocaat werkzaam op het gehele gebied van de intellectuele eigendom. Hij adviseert en procedeert over merken, bescherming van vormgeving, databanken, portretten en vooral over auteursrecht.

Contacteer ons