Resultaten voor dirk visser advocaat

 
 
dirk visser advocaat
Köster advocaten.
We beschermen uw bedrijf en bouwen met inventieve oplossingen mee aan het succes van uw onderneming. De samenwerking met onze relaties is daardoor persoonlijk, betrokken en langdurig. Met een vast aanspreekpunt: één advocaat, die uw directe lijn naar onze adviespraktijk vormt.
Dirk Visser Visser Schaap Kreijger.
Hoogleraar intellectuele eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. Home Advocaten Dirk Visser. Dirk Visser is een zeer ervaren advocaat werkzaam op het gehele gebied van de Intellectuele Eigendom. Hij adviseert en procedeert over merken, bescherming van vormgeving, databanken, portretten en vooral over auteursrecht.
Dirk Visser, auteur op Mr. Online.
Bekijk PDF laatste nummer. Dirk Visser is advocaat bij Visser Schaap Kreijger en hoogleraar intellectueel eigendomsrecht aan de Universiteit Leiden. IE Fotografeerverbod en auteursrecht op oude schilderijen in Duitsland. 2 januari 2019. Op 20 december 2018 heeft het Duitse Bundesgerichtshof BGH een uitspraak gedaan die een verstrekkende beperking van het publiek domein inhoudt zaaknr.
incasso online incasso dirk visser advocaat.
Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood artikelen 3voor12. Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood Advocaat Dirk Visser: Buma/Stemra voert een strijd op leven en dood. Jurist pleit voor downloadverbod en afschaffing Thuiskopieheffing.
Schaap Advocaten Notarissen.
De aa's' van Schaap De ene keer 48 uur actie in de hogedrukketel, de andere keer brengt een rustig gesprek uitkomst: 4 advocaten en notarissen over hun werk. Ondernemingsrecht De mensen in de praktijkgroep Ondernemingsrecht staan u in elke situatie bij.
Auteursrechtdebat IE-Forum.nl Dirk Visser Downloadverbod YouTube.
En Dirk Visser, hoogleraar en advocaat, is zoals altijd weer scherp van de snede. Mark Egeler, advocaat en muzikant, ziet ook wel in dat het auteursrecht niet alles zaligmakend is. Martin Senftleben, hoogleraar en advocaat, maakt weer eens pijnlijk duidelijk hoe de vork in de steel zit.
Dirk Visser van Hazerswoude Wikipedia.
Dirk Visser, heer van Hazerswoude, Zaandam, 1 november 1830 Heemstede, 4 oktober 1890 was een Nederlands advocaat en politicus voor de Liberale Unie. Visser werd geboren als een zoon van Gerrit Visser en Grietje Houttuyn. Hij studeerde Romeins en hedendaags recht aan de Hogeschool Leiden.
Dirk Visser Netkwesties.
Dirk Visser is sinds 2004 advocaat en partner van Klos Morel Vos Schaap, een kantoor gespecialiseerd in intelectueel eigendomsrecht. Dirk is ook sinds 2003 hoogleraar Intellectueel Eigendomsrecht aan de Juridische faculteit van de Universiteit Leiden. Voorheen werkte hij een kleine acht jaar voor advocatenkantoor Stibbe.

Contacteer ons