Zoeken naar Advocaat Dirk

 
 
Advocaat Dirk
DD ADVOCATEN ADVOCATENKANTOOR.
Dirk Devroe en is voornamelijk gericht op ondernemers en institutionele cliënten. Daarnaast richt het kantoor zich ook tot particulieren die nood hebben aan juridische begeleiding. Als kantoor garanderen wij een persoonlijke aanpak en een stipte opvolging van dossiers, waarbij gestreefd wordt naar concrete resultaten.
Advocatenassociatie Van den Brande Vanden Boer Janssen Advocaat Lommel Dirk Vanden Boer.
Dirk Vanden Boer startte zijn studies in 1971 aan de Vrije Universiteit van Brussel. Hij behaalde er in 1976 met onderscheiding zijn diploma van licentiaat in de rechten. Na in september 1976 zijn stage te hebben aangevat bij wijlen Mr.
Dirk Erreygers.
Dirk Erreygers 18 juli 1960 studeerde in 1983 af als licentiaat in de rechten aan de KU Leuven. Hij startte zijn stage als advocaat bij Goossens Sebreghts, waar hij in 1990 de derde vennoot werd, naast Paul Goossens en Hugo Sebreghts.

Ook u heeft wettelijk recht op bijstand van een advocaat. Steeds parking voor het kantoor. wij bieden u advies vooraf! Contacteer ons voor U in een procedure betrokken raakt. Respect voor de klant, eerlijkheid en competentie. bel 052/30 34 27. Het kantoor bestaat uit een aantal advocaten die U met kennis van zaken en grote ervaring trachten te helpen bij tal van problemen die U kan ontmoeten. Lees meer Rechtsmaterie. Wat doen wij? Zonder volledig te willen zijn geven wij U hierna een korte lijst van het soort problemen waar wij ons voornamelijk mee bezig houden. Lees meer Historiek kantoor. Het kantoor combineert meer dan 30 jaar ervaring met de nodige dynamiek en snelheid. Indien U ons contacteert met betrekking tot een bepaald probleem bespreken we met U de te verwachten erelonen en kosten. Lees meer Sociaal. Als advocatenkantoor staan wij middenin de maatschappij en ontlopen we onze sociale verantwoordelijkheid niet. Lees meer Contact en ligging. Het kantoor is gelegen op een boogscheut van de A12. Onze privé parking voor het kantoor staat tot Uw beschikking. 2013 Dirk Pauwels.
Van Empten Dirk, As Tel: 0475732. Advocaten goudengids.be.
Van Empten Dirk. Een recensie schrijven? Van Empten Dirk. Smisstraat 20, 3665 As. 0475 73 27 44. Andere interessante bedrijven in de buurt. Boogstraat 1, 3690 Zutendaal. Kathleen Daenen Advocaat bvba. Hermanslaan 14/1, 3630 Maasmechelen. Van Leeuwen, Braeken en Partners.
Arits Dirk, Dilsen-Stokkem Tel: 089754. Advocaten goudengids.be.
089 75 20 38. Stedebouwrecht en milieurecht. Stedebouwrecht en milieurecht. Andere interessante bedrijven in de buurt. Van Leeuwen, Braeken en Partners. Rijksweg 384, 3650 Dilsen-Stokkem. Stationsplein 34, 3680 Maaseik. Kathleen Daenen Advocaat bvba. Hermanslaan 14/1, 3630 Maasmechelen. Uw bedrijf toevoegen.
Advocaat Dirk De Beule A-LAW International Law Firm.
Samen met Advocaat vennoot Patricia Leers is hij houder van de maritieme award van de Belgische redersvereniging met een naslagwerk inzake Bewarend" beslag op zeeschepen: toepassing van het recht in de praktijk, een materie die deel uitmaakt van de afdeling Transport en Verzekering, waarvan Dirk de leiding heeft.
Dirk Vercruysse advocaat.
Dirk Vercruysse 1951 studeerde rechten aan de Universiteit Gent. Hij werd in 1974 advocaat aan de balie van Brugge. Vanaf 1992 was hij rechter bij de rechtbank van koophandel te Brugge en van 2002 tot 2009 voorzitter van dezelfde rechtbank van koophandel.

Contacteer ons