Meer resultaten voor nick peeters advocaat

 
 
nick peeters advocaat
Twee Antwerpse kantoren in top Legal Awards Made in Antwerpen.
Ook bij het zestienkoppig kantoor van Essenzia aan de Noorderlaan is men bijzonder fier op deze nominatie. Advocaat Nick Peeters, die onder andere als curator betrokken is in de afhandeling van faillissementen als die van Free Record Shop en Euphony, zegt: De nominatie door Trends Legal Awards is voor ons een bevestiging dat wij goed bezig zijn.
Twee Antwerpse advocatenkantoren genomineerd voor Trends Leg. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Medeoprichter en vennoot Nick Peeters zegt: Dit" is een erkenning voor onze manier van werken. Onze naam zegt het zelf: we focussen steeds op de essentie." In de categorie voor beste advocatenkantoor in intellectuele eigendom IP werd het Antwerps advocatenkantoor Van Innis en Delarue genomineerd.
Questioning Justice.
Ik weet dus dat u verkeerde feiten beschrijft, maar ga ervan uit dat u te goeder trouw bent en dat zelf niet weet. Ondertussen ex-voorzitter N-VA Schoten, advocaat Nick Peeters vervangt in de HRJ benoemingscommissie advocaat Wim Van der Donckt, die ingevolge een stoelendans federaal volksvertegenwoordiger N-VA werd.:
Peeters Nick, Antwerpen Tel: 032343. Advocaten goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Noorderlaan 98, 2030 Antwerpen. 03 234 36 34. 03 234 36 32. Andere interessante bedrijven in de buurt. Du Mongh Advocaten. Rodestraat 33-4, 2000 Antwerpen. De Meyer Sonja. Bredabaan 806, 2170 Merksem Antwerpen.
Team Essenzia Advocatenkantoor.
Marte De Caluwé. Noorderlaan 98 2030 Antwerpen. Atomiumsquare 1, bus 80 1020 Brussel. 03 234 36 34 Antwerpen 02 478 94 98 Brussel. Copyright Essenzia 2016 Disclaimer Algemene voorwaarden. Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren.
Nick Peeters Advocaat Antwerpen.
Nick Peeters Advocaat aan Balie Antwerpen. U bent Nick Peeters? Maak een account aan om uw profiel te bewerken. Balie Brussel NL. Hof van Beroep Arrest van 7 oktober 2010 Antwerpen. NL 07/10/2010 3 pagina's.' Nick PEETERS, qq. curator van het faillissement van J.
Advocaat Peeters Nick Jureca.
Als de advocaat, gekozen door de cliënt, het aanbod aanvaardt, worden de persoonsgegevens van de klant vrijgegeven inclusief contactgegevens. De aanvaarding van het aanbod door de advocaat gebeurt steeds onder opschortende voorwaarde van afwezigheid van een belangenconflict of een ander deontologisch probleem van de advocaat.
Nick Peeters Essenzia Advocatenkantoor.
Lid van de Orde van Advocaten van Antwerpen sedert 1990. Lid van de Nederlandstalige Orde van Advocaten van Brussel sedert 2014. Plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen. Lid van de Hoge Raad voor de Justitie sedert mei 2017.

Contacteer ons