Meer resultaten voor marc peeters advocaat

 
 
marc peeters advocaat
Twee Antwerpse kantoren in top Legal Awards Made in Antwerpen.
Ook bij het zestienkoppig kantoor van Essenzia aan de Noorderlaan is men bijzonder fier op deze nominatie. Advocaat Nick Peeters, die onder andere als curator betrokken is in de afhandeling van faillissementen als die van Free Record Shop en Euphony, zegt: De nominatie door Trends Legal Awards is voor ons een bevestiging dat wij goed bezig zijn. Wij houden vast aan ons motto: de focus op de essentie. Onze naam zegt het trouwens zelf. Medevennoten bij Essenzia Advocaten zijn advocaten Marc Delannoye, Marianne Van Tilborgh en Anthony Godfroid.
Alles" kwijt waar ik twintig jaar voor gewerkt heb" Zandhoven Gazet van Antwerpen.
Maar bij de aanvraag van de huurverlenging kreeg ik een brief van de advocaat van de huiseigenaars, de gebroeders van de Werve van het Hof van Viersel, dat ze akkoord gingen met een verlenging, mits een huuropslag naar 2.700 euro. Even later kreeg ik zelfs een brief dat ze 3.400 euro wilden. Ze vergeleken de huurprijs met die van horecazaken op de Meir en de Turnhoutsebaan. Marc Peeters gaf aan dat zon opslag de zaak onleefbaar zou maken en wees op de investeringen die hij in het pand had verricht, zoals het betegelen van de keuken, nieuwe elektriciteit, dubbel glas en een nieuw keukendak.
Voor 9 oktober uitspraak in zaak advocaat Peeters vs. staat binnenland De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
En hij heeft het recht dat zijn vermoeden van onschuld beschermd wordt, wat door de persartikelen niet meer het geval is." De advocaat vroeg de kortgedingrechter ook dwangsommen op te leggen maar wou die niet specificeren. De advocaten van beide ministers argumenteerden dat de eis van Robert Peeters onmogelijk in te willigen is. De" maatregel die gevraagd wordt, is veel te algemeen en kan door een kortgedingrechter niet opgelegd worden, zei meester Marc Stommels.
Volkstuinders hebben nieuw bestuur Dendermonde Regio HLN.
Voorzitter André Mertens heeft na 35 jaar beslist om de fakkel door te geven aan Marc Peeters. Het bestuur krijgt bovendien versterking van twee nieuwkomers: Luc Rogiers en Jozef De Kocker. Al" 107 jaar bestaat onze vereniging en met 250 leden is ze bloeiender dan ooit, zegt secretaris Dirk Goossens.
bedrijfsadvies, boekhouders en fiscalisten in Heist-op-den-Berg Aarschot.
Vanuit onze betrokkenheid en overleg streven wij ernaar om samen met u een duurzame en professionele vertrouwensrelatie te bereiken. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn: laagdrempelige dienst bij De Cock Peeters en Partners: subsidies via de KMO-Portefeuille.
Advocaten.
Xirius advocaten Brussel. Marc Uyttendaele Brussel. Truyens advocaten Sint-Niklaas. Carlos De Wolf Maarkedal/Gent. De Beir Vekeman Geraardsbergen. Cepina centrum Arbitrage en Mediatie. Billiet co brussel. Advocaat Bemiddelaar zoeken. Overzicht advocaten bij het Hof van Cassatie. Erik Gevers Antwerpen Niche: echtscheidingen.
Advocaat Alois Peeters Bvba Kalmthout 2920 Antwerpen, Vogelenzangstraat 31, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0479453182.
En savoir plus. Activités Advocaat Alois Peeters BVBA. Prestataire de services. NACE-BEL BE 2008.: Activités des avocats 69101. NACE Rev.2 EU 2008.: Activités juridiques 6910. ISIC 4 WORLD.: Activités juridiques 6910. Entreprises susceptibles de vous intéresser. Salons à venir. Découvrez les meilleurs événements pour votre business. Entreprises susceptibles de vous intéresser. Dirk Erreygers EVBA. Dominique Dombret BVBA. Advocatenassociatie Van O. Advocatenkantoor Ivan Col. Kristof Spagnoli Advoca. Joris Vercruyssen Advoc. Advocatenkantoor De Keule. Bart Jacqmain BVBA. Advocatenkantoor Van Buss. Marc De Groof, Advocaat B.
m.verkenner.be.
Als de voetbalbond Marc Wilmots ontslaat, zal dat een miljoen euro kosten. Zo staat het gebetonneerd in zijn contract, een werkstuk van juriste Katrien Lambeets, in voetbalkringen beter bekend als mevrouw. Rik Torfs woedend over artsenquota: Desnoods splitsen we sociale zekerheid.

Contacteer ons