Op zoek naar liesbeth peeters advocaat?

 
 
liesbeth peeters advocaat
Team.
Advocaat sinds 1980 aan de Balie te Gent België. Actief in organisaties werkzaam in de gehandicaptenzorg. Geboren te Beveren op 25 november 1989. Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen 2012. Advocaat sinds 2012 aan de Balie te Gent België.
Home.
Jacques ARNAUTS-SMEETS, Gunther PEETERS, Katrien BERKMOES, Steven VAN DE KERKHOF, Ward VAN MELDERT, Liesbeth PEETERS en Jasper MICHIELS, zullen voortaan samenwerken onder de benaming RUBICON ADVOCATEN. Zij blijven voorlopig gehuisvest te 2230 HERSELT, Aarschotsesteenweg 7 en hun contactgegevens zijn tel.nr.

Astrea gebruikt cookies om er voor te zorgen dat bezoekers op de meest optimale manier gebruik kunnen maken van de toepassingen van deze website. Cookies kunnen ook gebruikt worden om bezoekersgedrag op anonieme wijze te meten en te analyseren en om de inhoud van de website te verbeteren.
Peeters Hermans Advocaten Advocatenbureau.
Advocatenkantoor Peeters Hermans: uw advocaat gespecialiseerd in vastgoedrecht. Het kantoor legt zich toe op de privaatrechtelijke én de publiekrechtelijke aspecten van het vastgoedrecht en biedt een oplossing op maat voor uw probleem. Advocatenkantoor Peeters Hermans zorgt voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en is vlot bereikbaar. Liesbeth Peeters advocaat.
Liesbeth Peeters.
Van 2007 tot 2017 was zij actief als advocaat aan de balie te Brussel waar zij zich verder specialiseerde in het publiek recht en vastgoedrecht. Van 2008 tot 2010 was zij ook assistente aan de KULeuven, waar zij studenten begeleidde bij het monitoraat Staatsrecht en Administatief recht. In januari 2018 werd Liesbeth lid van de balie te Leuven en vervoegde zij het team van Rubicon Advocaten. Liesbeth Peeters is gespecialiseerd in administratief recht vergunningen, onteigeningen, overheidsopdrachten, in vastgoedrecht en aannemingsrecht.
Liesbeth Peeters Balie Leuven. bus. car. facebook. instagram. linkedin. lock. mail. phone. pinterest. question. shop. star. twitter. user. warning. youtube.
Zelfde type advocaat zoeken. Waarom een advocaat? Wat doet een advocaat. Waarom samenwerken met een advocaat. Wat kost een advocaat. Gratis juridisch advies. Gratis juridische bijstand. Zoek een advocaat. 32 16 21 45 47. Fax 32 16 22 14 92.
Liesbeth Peeters Beelen Advocaten Leuven.
Medisch recht en non-profitsector. Stedenbouw en milieurecht. Verzekerings en aansprakelijkheidsrecht. Liesbeth Peeters, advocaat. Liesbeth Peeters 1980 behaalde in 2003 het diploma van licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven. In het academiejaar 2001-2002 studeerde ze aan Surrey University in Guildford VK.

Contacteer ons