Resultaten voor advocaat marc peeters

 
 
advocaat marc peeters
Advocaat Peeters Marc Jureca.
Als de advocaat, gekozen door de cliënt, het aanbod aanvaardt, worden de persoonsgegevens van de klant vrijgegeven inclusief contactgegevens. De aanvaarding van het aanbod door de advocaat gebeurt steeds onder opschortende voorwaarde van afwezigheid van een belangenconflict of een ander deontologisch probleem van de advocaat.
PEETERS MARC Advocaten Publigids.
Bent u het wachtwoord of e-mailadres van uw account vergeten? Stuur dan een e-mailbericht naar melding@publivisie.be met de bedrijfsnaam en adresgegevens die u in het account heeft opgegeven. Wij kunnen dan proberen uw Zoekwww bedrijfsaccount en het bijbehorende e-mailadres van te achterhalen.
Iuste.
Erik Peeters 1963. Erik Peeters studeerde in 1987 met onderscheiding af als licentiaat in de rechten aan de KULeuven, waarna hij zich meteen als advocaat aansloot bij de Mechelse balie. Reeds tijdens zijn studies interesseerde hij zich in het bijzonder voor het strafrecht en het strafprocesrecht.
Marc Peeters Advocaat Dendermonde.
Marc Peeters, advocaat bij de balie te Dendermonde, I. Bestreden beslissing Het cassatieberoep is gericht tegen het arrest, op 6 mei 2005 gewezen door het Hof van Beroep te Gent, correctionele kamer. Rechtspleging voor het Hof Raadsheer Etienne Goethals heeft verslag uitgebracht.
Belmoment MarcPeeters.
Wij raden het cliënteel aan bij voorrang de contacten via e-mail te doen verlopen, en dit via marc@marcpeeters.be. Bereikbaarheid van het secretariaat. via e-mail: dominique@marcpeeters.be. Informeer voorafgaandelijk voor de afgifte van documenten! Dag Datum Belmoment. Op vrijdag werkt het kantoor met gesloten deuren. Advocaat Marc Peeters is tevens te bereiken via mail marc@marcpeeters.be.
Contacteer ons MarcPeeters.
Peeters Marc, Antwerpen Advocaten goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Sint-Jansplein 53, 2060 Antwerpen. 0475 23 49 72. Andere interessante bedrijven in de buurt. Du Mongh Advocaten. Rodestraat 33-4, 2000 Antwerpen. Van Eycklei 5, 2018 Antwerpen. Louizastraat 39/4, 2000 Antwerpen.
Peeters Marc, Dendermonde Tel: 052221. Advocaten goudengids.be.
052 22 17 82. 052 22 39 72. Andere interessante bedrijven in de buurt. Advocaat Eugeen De Ridder. Hekkenhoek 5, 9200 Grembergen Dendermonde. Dierickx Willy Advocatenkantoor. Alfons De Grauwelaan 3, 9290 Berlare. Donklaan 253/1005, 9290 Uitbergen Berlare. Uw bedrijf toevoegen.

Contacteer ons