Meer resultaten voor nvi incasso

 
 
nvi incasso
NVI Incasso Keurmerk Bureau Mercuur.
Daar vindt u alle informatie over de organisatie, het keurmerk en de gedragscode waaraan alle leden van de NVI zich dienen te houden. Klachten over de werkwijze van Bureau Mercuur kunt u melden bij het KIGID Klachten Instituut voor Gecertificeerde Incasso Diensten.
Waar kan ik terecht met een klacht over een incassobureau? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Als dit geen oplossing biedt, kunt u contact opnemen met de branchevereniging van incassobureaus, de Nederlandse Vereniging voor Incasso-ondernemingen NVI. Het incassobureau moet hier dan wel bij aangesloten zijn. Niet eens met de incassokosten. Bent u het niet eens met de incassokosten die u volgens de aanmaning moet betalen? Stuur dan een aangetekende brief naar het incassobureau. In deze brief legt u uit waarom u niet betaalt. Het incassobureau bespreekt dit vervolgens met de schuldeiser. Wilt u weten hoe u het incassobureau aan moet schrijven? Kijk dan bij.: ConsuWijzer: Voorbeeldbrieven rekeningen en incasso.
Incasso keurmerk Alektum Group.
De NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. De leden van de NVI staan voor Maatschappelijk Verantwoorde Incasso en zijn allen Incasso keurmerk gecertificeerd en worden gecontroleerd door het onafhankelijke Keurmerkinstituut te Zoetermeer. Hierdoor is de kwaliteit van ons incassoproces en daarmee het Maatschappelijk Verantwoord Incasseren gewaarborgd.
NVI Incasso Keurmerk VIMK Incasso.
De ontwikkeling van het keurmerk en de vervolgstap van accreditatie hebben één heel belangrijk doel: de NVI wil de overheid, bedrijven en consumentenorganisaties het vertrouwen en de zekerheid geven dat incasso-activiteiten in Nederland correct en zorgvuldig uitgevoerd worden. Kijk voor meer informatie op: www.nvio.nl. NVI NVI Keurmerk incasso.
infoscore Nederland B.V. Wat is de NVI?
Wat is de NVI? De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso ondernemingen NVI is de brancheorganisatie van en voor incassobureaus. De leden van de NVI staan voor Maatschappelijk Verantwoorde Incasso. Zij zijn allemaal Incasso Keurmerk-gecertificeerd en worden gecontroleerd door het onafhankelijke Keurmerkinstituut te Zoetermeer.
Keurmerk NVI.
Sinds 1 januari 2014 worden de klachten over leden van de NVI door het Klachten Instituut voor Gecertificeerde Incasso Diensten KIGID behandeld. KIGID is een onafhankelijk instituut dat de klachten over de leden van de NVI conform hun geschillenregeling afhandelt.
Home NVI.
Sinds 1 januari 2014 worden de klachten over leden van de NVI door het Klachten Instituut voor Gecertificeerde Incasso Diensten KIGID behandeld. KIGID is een onafhankelijk instituut dat de klachten over de leden van de NVI conform hun geschillenregeling afhandelt.
Nederlandse vereniging van gecertificeerde incasso-ondernemingen Intrum.
De NVI begrijpt dat waar mensen werken, er fouten gemaakt kunnen worden, maar wil met dit keurmerk het genoemde vertrouwen en de zekerheid in zorgvuldig en correct uitgevoerde incasso activiteiten zoveel mogelijk waarborgen. Bezoek de website van de NVI. Incasso bij consumenten.

Contacteer ons