Resultaten voor lieve peeters advocaat

 
 
lieve peeters advocaat
Wie zijn wij.
Ze werd in 1999 advocaat aan de balie van Mechelen, waar ze begon bij het kantoor van meester Ludo Kools. Sinds 2004 is Lieve Peeters erkend bemiddelaar in familiezaken, waarna ze in 2006 haar kennis aanvulde met het certificaat bijzondere opleiding jeugdrecht.
incasso advocaat beringen lieve peeters advocaat.
Advocaat Peeters Lieve Jureca.
Als de advocaat, gekozen door de cliënt, het aanbod aanvaardt, worden de persoonsgegevens van de klant vrijgegeven inclusief contactgegevens. De aanvaarding van het aanbod door de advocaat gebeurt steeds onder opschortende voorwaarde van afwezigheid van een belangenconflict of een ander deontologisch probleem van de advocaat.
home.
NV Architekt Luk Peeters. Verwezenlijkt reeds drie decennia de bouwplannen en dromen van zowel particulieren als bedrijven.De portfolio van onze realisaties laten een doeltreffende en specifieke aanpak voor ieder bouwprogramma blijken, waarbij de parameters organisatie, budget en locatie medebepalend zijn.
Minderjarigen advies.
DE WOLF Nadine. PEETERS Christel G.J. VAN ALPHEN Marian. VAN DAMME Nathalie. VAN DE MERLEN Nathalia. VAN DE VELDE Geertrui. VAN DEN BOSCH Chantal. VAN DER MUSSELE Eric. VAN DYK Nathalie. VAN ISTERDAEL Ilse. VAN LAER Mieke. VAN LEEMPUT Paul. VAN LIERDE Catherine. VAN PUT Bob. VAN STEENKISTE Nicolaas. VAN ZAND Iris. VANDEN BERGH Lieve. VANDER VELPEN Hanne. De permanentie bij de jeugdrechtbank is een waarborg voor elementaire juridische bijstand voor elke minderjarige. Deze permanentie werd opgestart in 1988: reeds gedurende jaren krijgt de minderjarige een advocaat toegewezen op de dag zelf van het eerste verhoor door het parket of de jeugdrechtbank.
Tiberghien Bruno Peeters.
Antwerpen, Intersentia, 2011, p. Peeters Bruno De fiscale soevereiniteit van de EU-lidstaten in het licht van de financiële en economische crisis, Economische groei in Europa: eerst de crisis, dan het recht / Hoornaert, Lieve Antwerpen, Intersentia, 2011, p. Peeters Bruno European legal limitations to the repartition of fiscal competences in a federal state structure, Social federalism: the creation of a layered welfare state: the Belgian case / Cantillon, Bea edit; Popelier, Patricia edit; Mussche, Ninke edit.
Hugo Schiltz Wikipedia.
Vice-eersteminister en Minister van Begroting en Wetenschapsbeleid. Schiltz Borsbeek, 27 oktober 1927 Edegem, 5 augustus 2006 was een Belgisch politicus en advocaat. Als voorman van de Volksunie heeft hij een cruciale rol gespeeld in de totstandkoming van het federalisme in België.
Profius Over ons.
In 1996 studeerde hij met onderscheiding af als licentiaat in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Sedertdien is hij onafgebroken werkzaam als advocaat, eerst in het kader van zijn stage aan de Balie te Brussel 1996-1997, Franstalig advocatenkantoor en vervolgens aan de Balie te Antwerpen.

Contacteer ons