Op zoek naar jan peeters advocaat?

 
 
jan peeters advocaat
mpvillas.com.
Van Belgische nationaliteit, resident in Spanje sinds 1986, Jan is advocaat Universiteit van Alicante 2006, balie nummer 7.877 en zal voor u alle juridische problemen en vragen die kunnen voorkomen tijdens een vastgoed transactie zorgvuldig oplossen. Van Belgische nationaliteit, resident in Spanje, zij is verantwoordelijk voor het rechtstreeks contact met de klant en de bezichtigingen aan de objecten te begeleiden.
incasso advocaat beringen jan peeters advocaat.
Full service corporate law firm Peeters Law.
Peeters Law is gespecialiseerd in het verlenen van juridisch advies en bijstand aan ondernemingen. U kan van onze expertise gebruik maken voor het opstellen en onderhandelen van contracten, de oprichting of herstructurering van uw bedrijf, de overname en verkoop ervan, financiering, vastgoed planning, handelsrechtelijke en arbeidsrechtelijke vragen, intellectuele rechten, privacy en dataprotectie, juridische bemiddeling of gelijk welke gerechtelijke procedure of arbitrage.
Tom Peeters.
Advocaat aan de balie Brussel sedert september 1988 bij DE BANDT VAN HECKE LAGAE thans LINKLATERS. advocaat aan de balie te Antwerpen sedert 1 september 1990 bij GSJ advocaten. sedert 1993 vennoot bij GSJ advocaten, het kantoor werkzaam in het vakgebied handels en economisch recht. sedert 1994 toegelaten als Rechtsanwalt aan de balie Düsseldorf. Vakgroep Sociaal en arbeids, ambtenaren en onderwijsrecht Tom Peeters Sector Zorg Sector Overheid Sector Onderwijs.
Jan Peeters Limburg Startup LSU.
22 januari 2019. Female leadership in startup T. Terug naar overzicht Jan Peeters Advocaat Peeters Euregio Law. Nice to know.: Internationaal actief als Advocaat in Handelsrecht, IP, en Informaticarecht. Blijf niet onder de kerktoren. Intellectual Property, Informaticarecht, handelsrecht. Maak een afspraak.
Peters de heer Mr. J.B. Peters Jurgen Merlijn groep.
Jan Herweijer uit Rijswijk en nu heet het kantoor: Justum Advocaten en Mediators met vestigingen in Zoetermeer en Rijswijk. Hij richt hij zich vooral op het persoon-en familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, huurrecht en psychiatrisch patiënten recht. Als allround advocaat adviseert hij regelmatig ondernemers.
Peeters Euregio Law Corda Campus.
en alles wat juridisch ICT gerelateerd is bescherming broncodes, beteugeling plagiaat, privacy, licentieovereenkomsten, distributieovereenkomsten, Opmaken en onderhandelen van voorovereenkomsten, joint-ventures en andere samenwerkingsovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten, e-commerce, dienstenovereenkomsten, elektronisch contracteren screening website, elektronische handtekening, open source, wettelijke regels betaling, facturatie, overeenkomsten implementatie software/ERP, contracten rond softwareovereenkomsten, SLAs, milestones, e-commerce B2B / B2C, cookie-policy, e-marketing, spam, DRM, overdrachten van technologie, enz. Peeters Euregio Law.
Tiberghien Bruno Peeters.
Peeters, B, Het ontbreken van een tijdige inkohiering en de terugvordering van voorheffingen en voorafbetalingen: procedureperikelen, noot onder Antwerpen, 10 september 1990, Rechtskundig Weekblad, 1990-911130-1134., Couturier, J.J, Peeters, B, De fiscale aspecten van de beleggingsvennootschappen, in: Het nieuwe beurswetboek, Jan Ronse, Instituut voor Rechtspersonen en Vennootschapsrecht, Kalmthout, Biblo, 1991, 351-386.

Contacteer ons