Meer resultaten voor jan peeters advocaat

 
 
jan peeters advocaat
Peeters Euregio Law Corda Campus.
en alles wat juridisch ICT gerelateerd is bescherming broncodes, beteugeling plagiaat, privacy, licentieovereenkomsten, distributieovereenkomsten, Opmaken en onderhandelen van voorovereenkomsten, joint-ventures en andere samenwerkingsovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten, e-commerce, dienstenovereenkomsten, elektronisch contracteren screening website, elektronische handtekening, open source, wettelijke regels betaling, facturatie, overeenkomsten implementatie software/ERP, contracten rond softwareovereenkomsten, SLAs, milestones, e-commerce B2B / B2C, cookie-policy, e-marketing, spam, DRM, overdrachten van technologie, enz. Peeters Euregio Law.
Partners Monard starten nieuw advocatenkantoor Made in Limburg.
Integra wil zich in de markt onderscheiden met een holistische visie op de advocatuur. Deze is gebaseerd op specialisatie, en wordt toegepast vanuit een globale, realistische visie, waarbij de advocaat in het economisch proces een partner van zijn cliënt is. Integra wil daarbij ook aandacht schenken aan alternatieve wijzen van geschillenbeslechting en bemiddeling door wettelijk erkende bemiddelaars. Bedrijven: Integra, Monard-D'Hulst' Odigo Advocaten. Ondernemers: Erik Monard, Jan Peeters, Piet Carlier.
Peeters Hermans Advocaten Advocatenbureau.
Jan Hermans legal advisor. Jan Hermans kan terugbuigen op een succesvolle carrière als advocaat en nadien als immobiliënmakelaar. Jan Hermans adviseert en begeleidt dossiers over aannemings en bouwrecht, huur en handelshuurrecht, koop-verkoop, appartementsrecht, algemeen eigendomsrecht en mede-eigendom, algemeen verbintenissenrecht, verzekeringsrecht en algemeen aansprakelijkheidsrecht. Contact via info@peetersenhermans.be of via 32 472 29 00 11. Advocatenkantoor Peeters Hermans hanteert een scherp en transparant uurloontarief, vermeerderd met 10 % administratieve kosten en 21% btw.
akrolegis advocaten Onze betrachting is Uw belangen te vertalen als het hoogst bereikbare recht.
Jan Peeters Ekeren, 1973 behaalde zijn kandidatendiploma in de rechten aan de Facultés Universitaires Notre-Dame-de-la-Paix te Namen in 1993. Hij studeerde af als licentiaat in de rechten in 1996 aan de Katholieke Universiteit Leuven. Sindsdien is hij onafgebroken ingeschreven als advocaat bij de Balie te Antwerpen.
Jan Peeters Peeters Euregio Law.
De adviezen die hij verstrekt, hebben onder andere betrekking op loonvoorwaarden, alternatieve betalingsvoorwaarden, detachering, terbeschikkingstelling, collectieve geschillen, export, agentuur, enz. Jan adviseert onze cliënten in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Sinds 1982 is Jan advocaat en hij is medeoprichter van Peeters Euregio Law.
Ex-medewerkers Monard-D'Hulst' vormen nieuw advocatenkantoor Bedrijven Trends.be.
De vertrekkers volgen de ex-vennoot Jan Peeters. Hij gaf in mei al te kennen dat hij Monard-D'Hulst' wilde verlaten. Er" waren geen problemen, alleen een verschil van mening over de invulling van het beroep, de strategie van het kantoor en de manier waarop we met jonge medewerkers omgaan" Vlak voor de zomer maakten nog een aantal andere medewerkers bekend dat ze Monard-D'Hulst' verlieten voor twee andere kantoren.
Peeters Jan, Kalmthout Tel: 036669. Advocaten goudengids.be.
Geverifieerde onderneming Wat is een geverifieerd bedrijf? Een recensie schrijven? Bezoek onze website. Schooldreef 21 Kalmthout, 2920 Kalmthout. 03 666 95 98. 03 666 94 98. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan.
Uw juridische partner voor grensoverschrijdend ondernemen. Peeters Euregio Law.
Wij zijn Peeters Euregio Law, een modern advocatenkantoor met hoofdkantoor op de Corda Campus in Hasselt, in het hart van de Euregio, tussen Brussel, Nederland en Duitsland. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig juridisch advies en bijstand voor Belgische en buitenlandse ondernemers van KMO tot multinational en overheden.

Contacteer ons