Meer resultaten voor BSR Incasso den haag

 
 
BSR Incasso den haag
BSR Incasso Incasso failliet? Wij helpen u verder!
Op 27 december 2016 werd BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders door de rechtbank Den Haag failliet verklaard. Er zou sprake zijn van een tekort op de derdenrekening, de rekening waarop debiteuren uw geld storten. Op dit moment doet de curator onderzoek naar het reilen en zeilen van de BSR Incasso die in staat van faillissement verkeert.
Klacht over BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders? Meld nu, wij helpen oplossen! KLACHT.nl.
Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders en kunt u zien welke klachten BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders. Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders en kunt u zien welke klachten BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders reeds opgelost heeft.
Faillissement BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders DVDW Advocaten.
heeft de Rechtbank Den Haag het faillissement uitgesproken van Blume Stolker Roel Gerechtsdeurwaarders B.V. Henri Bentfort van Valkenburg van DVDW Advocaten is als curator aangesteld. Informatie voor opdrachtgevers. Op dit moment wordt nog onderzocht of het mogelijk is om de incasso en executiedossiers over te dragen aan een andere partij die de behandeling daarvan van BSR over kan nemen, uiteraard voor zover opdrachtgevers daarmee instemmen.
deurwaarder den haag.
Syncasso is door de curator in het faillissement van BSR Gerechtsdeurwaarders gevraagd om de behandeling van de lopende dossiers over te nemen. Op 21 januari is daarover overeenstemming bereikt met de curator en verschillende grote opdrachtgevers. Naast een landelijke dekking en professionele organisatie, beschikt Syncasso over de automatiseringskennis om de vordering in de bestaande omgeving te blijven behandelen.
Schuldenaren opgelicht door deurwaardersbedrijf BSR NOS.
Flickr / Alexa LaSpisa / CC By 2.0. Het failliete incassobureau BSR heeft jarenlang duizenden schuldenaren opgelicht. Het grote gerechtsdeurwaarderskantoor, met vestigingen in Den Haag en Rotterdam, heeft voor tonnen te veel in rekening gebracht. Dat blijkt uit onderzoek van het Bureau Financieel Toezicht BFT.
BSR incasso gerechtsdeurwaarders is failliet verklaard Sociaal Verhaal.
BSR incasso gerechtsdeurwaarders is failliet verklaard. BSR incasso gerechtsdeurwaarders is failliet verklaard. Het gerenommeerde Incasso en Gerechtsdeurwaarderskantoor BSR, met vestigingen in Den Haag en Rotterdam, is failliet. De rechtbank Den Haag heeft begin deze week het faillissement uitgesproken. Als curator is mr.
Home BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders.
Syncasso is door de curator in het faillissement van BSR Gerechtsdeurwaarders gevraagd om de behandeling van de lopende dossiers over te nemen. Op 21 januari is daarover overeenstemming bereikt met de curator en verschillende grote opdrachtgevers. 18 januari 2017. Informatie faillissement BSR Incasso Gerechtsdeurwaarders 2.

Contacteer ons