Zoeken naar PEETERS Advocaat

 
 
PEETERS Advocaat
Joost Peeters Studio Legale Studio Legale.
Advocaat Peeters bekwaamde zich ondertussen in het verzekeringsrecht, transportrecht, ondernemingsrecht, huur, handelshuur, contractenrecht, verkeersrecht, enz Hij volgde de postuniversitaire cursus curatorenopleiding en begeleidde verschillende overnames en vennootschappen in moeilijkheden WCO dossiers. Joost Peeters is mede-oprichter van en partner bij Studio Legale.
Advocaat Robert Peeters: Men" probeert mij al jaren te zoeken" Binnenland Nieuws HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Robert Peeters, de advocaat uit Overijse die gezien wordt als spilfiguur in het dossier van corruptie en schriftvervalsing bij topmagistraten, zegt in verschillende kranten dat hij enkel zijn werk heeft gedaan en dat hij het slachtoffer is van machinaties.
Peeters Lierman advocaten Brugge.
Liesbeth Peeters Beelen Advocaten Leuven.
Medisch recht en non-profitsector. Stedenbouw en milieurecht. Verzekerings en aansprakelijkheidsrecht. Liesbeth Peeters, advocaat. Liesbeth Peeters 1980 behaalde in 2003 het diploma van licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven. In het academiejaar 2001-2002 studeerde ze aan Surrey University in Guildford VK.
Leen Peeters.
U kan bij MW Advocatenkantoor terecht voor juridisch advies en ondersteuning in verschillende materies. We richten ons zowel op bedrijven, eenmanszaken als op particulieren. Onze specialisaties: vennootschapsrecht, handels en ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht, insolventie, bank en financieel recht, personen en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, incasso en bemiddeling. Hoofdkantoor MW Advocatenkantoor.:
Peeters Lieve, Mechelen Tel: 015431. Advocaten goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Van Benedenlaan 15, 2800 Mechelen. 015 43 18 10. 015 43 18 57. Andere interessante bedrijven in de buurt. LCplusM Advocaten Meester Lens Meester Maes. Schuttersvest 23/bus 3, 2800 Mechelen.
Welcome to MarcPeeters MarcPeeters.
Peeters Lierman advocaat Brugge.
Advocaat sinds 2001 Expert class vennootschapsrecht. Postuniversitaire opleiding curator-vereffenaar vennootschappen. Postuniversitaire opleidingen financiƫle analyse voor juristen, overnemen en overlaten vennootschap, bijzondere overeenkomsten, economisch recht, strafrecht en strafprocesrecht, en aansprakelijkheid en schadevergoeding., Talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans. Advocaten Peeters Lierman verstrekken zeer uiteenlopende diensten voor ondernemers, overheden en vermogende particulieren: advies ook second opinion, begeleiding en bijstand in het oplossen of voorkomen van problemen, risicoanalyse en screening, onderhandelingen zowel samen met u als cliƫnt, alsook in vertegenwoordiging, maar ook begeleiding achter de schermen, opstellen of nazicht juridische teksten allerlei documenten en akten, due diligence, en procedure.,

Contacteer ons