Resultaten voor PEETERS Advocaat

 
 
PEETERS Advocaat
OVER KRIS Kris Peeters.
1988-1991 Fiscaal adviseur UNIZO, Brussel. 1986-1988 Advocaat Storme, Leroy, Van Parys en Doolaege, Gent. Speciaal licentiaat in Accountancy en Fiscaal Recht, Vlerick Management School, Gent. Licentiaat in de Rechten, Universiteit van Antwerpen, Antwerpen. Kandidaat in de Wijsbegeerte, Universiteit van Antwerpen, Antwerpen.
Advocaat jeugdrecht en familierecht in Lint Nancy Peeters.
Advocaat Nancy Peeters biedt een volledige juridische dienstverlening, gaande van juridisch advies, het opstellen van contracten en geschillenregeling, in der minne waar mogelijk, d.m.v. procedure indien nodig. Als juridisch specialist kan Advocaat Nancy Peeters op een onafhankelijke en discrete manier uw.
Iuste.
Erik Peeters 1963. Erik Peeters studeerde in 1987 met onderscheiding af als licentiaat in de rechten aan de KULeuven, waarna hij zich meteen als advocaat aansloot bij de Mechelse balie. Reeds tijdens zijn studies interesseerde hij zich in het bijzonder voor het strafrecht en het strafprocesrecht.
Advocaten Oosterhout nb Rijppaert Peeters Advocaten.
Personen, familie en erfrecht. Bij Rijppaert Peeters Advocaten werken wij als één Legal Team nauw samen met onze cliënten om tot realistische en praktische oplossingen te komen voor juridische vraagstukken. Daarvoor hebben wij specialisten in huis die hun kennis op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht bundelen om u persoonlijk bij te staan.
Welcome to MarcPeeters MarcPeeters.
Leen Peeters.
U kan bij MW Advocatenkantoor terecht voor juridisch advies en ondersteuning in verschillende materies. We richten ons zowel op bedrijven, eenmanszaken als op particulieren. Onze specialisaties: vennootschapsrecht, handels en ondernemingsrecht, bouwrecht, arbeidsrecht, insolventie, bank en financieel recht, personen en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, verkeersrecht, incasso en bemiddeling. Hoofdkantoor MW Advocatenkantoor.:
Nick Peeters Essenzia Advocatenkantoor.
Lid van de Orde van Advocaten van Antwerpen sedert 1990. Lid van de Nederlandstalige Orde van Advocaten van Brussel sedert 2014. Plaatsvervangend raadsheer in het hof van beroep te Antwerpen. Lid van de Hoge Raad voor de Justitie sedert mei 2017.
Liesbeth Peeters Beelen Advocaten Leuven.
Medisch recht en non-profitsector. Stedenbouw en milieurecht. Verzekerings en aansprakelijkheidsrecht. Liesbeth Peeters, advocaat. Liesbeth Peeters 1980 behaalde in 2003 het diploma van licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven. In het academiejaar 2001-2002 studeerde ze aan Surrey University in Guildford VK.

Contacteer ons