Meer resultaten voor ADVOCATENKANTOOR DIRK PEETERS

 
 
ADVOCATENKANTOOR DIRK PEETERS
Advocatenkantoor Dirk Peeters Beringen, 3582, Schrikheidestraat 162 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
Bekijk grotere kaart. Update uw gegevens. Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen. Officiële NACE Rubrieken. activiteiten van advocaten. Contacteer Advocatenkantoor Dirk Peeters.
Ex-advocaat sjoemelde als schuldbemiddelaar Antwerpen Regio HLN.
zou voor 211.000 euro naar zijn eigen rekening hebben overgeschreven. Antwerpen Een gewiekste advocaat die het geld van sukkelaars heeft verdonkeremaand? Of de advocaat die zo slordig en naïef was en zwaar in de fout is gegaan? De aanklager gaat voor het eerste en eist 2 jaar celstraf tegen Dirk S.
Peeters Dirk, Koersel Beringen Tel: 01142 23. Advocaten goudengids.be.
Advocaat contracten, Bouwbetwisting, Curator, Faillissementen, Advocaat echtscheidingen, Familierecht, Aannemingsrecht, Verkeersrecht, Handelsrecht, Stedebouwrecht en milieurecht, Schuldbemiddeling, Personenrecht, Balie Hasselt. Bellen Meer info. Meester Vandervoort Nancy. Bemiddeling, Juridisch advies, Recht, Bemiddelaars, Recht, Advocatenkantoor, Advocaat echtscheidingen, Familierecht, Verkeersrecht, Echtscheidingen, Strafrecht, Erfenissen, Burgerlijke aansprakelijkheid, Huur en handelshuur, Balie Hasselt.
Tiberghien Dirk Coveliers.
Dirk is ook gastdocent Beleggingsfiscaliteit in de Master Financiële Planning aan de Antwerp Management School. Daarnaast gaat zijn belangstelling ook naar dossiers van internationale vermogens-en successieplanning. Dirk is ook corresponderend lid van het Comité voor Studie en Wetgeving binnen het Belgisch notariaat.
Lust en Partners.
Startpagina Team Dirk Peeters. wijlen Antoon Lust. Heather Corbett Brock. Licentiaat rechten K.U.Leuven 1998. Franstalige opleiding ISO-verantwoordelijke Delta Management 2005. Opleiding curator faillissementen. Opleiding curator onbeheerde nalatenschappen. Opleiding Financiële analyse voor Juristen. Opleiding overnemen of overlaten van een vennootschap. Is er hoger beroep mogelijk tegen het laatste oordeel.
Home.
Sinds februari 2018 bundelen Mrs. Jacques Arnauts-Smeets, Gunther Peeters, Katrien Berkmoes, Steven Van de Kerkhof, Ward Van Meldert, Liesbeth Peeters en Jasper Michiels de krachten onder een nieuwe naam: Rubicon Advocaten. Een nieuwe naam voor een nieuw samengesteld team met een bijzondere gedrevenheid.
Team.
Patrick Peeters en Lieve Swartenbroux traden op als zijn stagemeesters. Hij wisselde in 2002 het Brusselse kantoor voor het kantoor te Antwerpen. Dirk De Keuster nam in 2008 de leiding op zich van het public law departement bij het advocatenkantoor Laga.
Nieuws: Stibbe kondigt 5 nieuwe partners aan, onder wie 1 nieuwkomer, Stibbe lexgo.be.
Stibbe, een internationaal advocatenkantoor met hoofdvestigingen in de Benelux, heeft 5 nieuwe partners benoemd. Door deze benoemingen verstevigt Stibbe zijn positie op het gebied van geschillenbeslechting en publiekrecht in Brussel en financieel en vastgoedrecht in Amsterdam. De nieuwe partners zijn Nathanaelle Kiekens 33, Oliver Stevens 43 en lateral hire N icolas Résimont 37 in Brussel en Ingmar de Groot 41 en Rein van Helden 34 in Amsterdam. Nicolas Résimont komt over van Linklaters en behandelt naast Belgische en internationale geschillen ook arbitragezaken, zowel als raadsman als arbiter. Hij begeleidde cliënten reeds in talloze dossiers rond commerciële, contractuele en bouwgeschillen. Hij beschikt ook over een diepgaande expertise inzake geschillen in de energie en bankensector. Nicolas behandelt complexe procedures voor multinationals, banken en grote spelers op de energiemarkt. Nicolas is een top litigator. Hij is niet alleen een aanwinst voor ons team geschillenbeslechting, maar zal ook andere praktijkgroepen van Stibbe met zijn expertise kunnen versterken, stelt Jan Peeters, Managing Partner van het Brusselse kantoor.

Contacteer ons